Vaccinationer i El Salvador

Om El Salvador

Under de senaste 20 åren har situationen i El Salvador förbättrats avsevärt vilket gör att landet börjat bli intressant för turister. Landet satsar också på att bli en riktig turistdestination och antalet besökande turister ökar i snabb takt.

Huvudstad: San Salvador
Folkmängd: 6,3 miljoner (2013)
Valuta: USA-dollar
Språk: Spanska
Landskod för telefon: +503

Turista i El Salvador

Turism i El Salvador fokuserar i huvudsak på mer ”traditionell” turism: sol, bad och festande. Den som är ute efter att roa sig eller slappna av kommer att upptäcka att El Salvadors turistorter och stränder mer än uppfyller kraven. Landet är också bra för den som tycker om att utöva olika vattensporter, speciellt surfande. På så vis påminner det hela en del om den spanska solkusten eller Mallorca.

Vaccinering i El Salvador

För den som nyligen besökt ett land med gula febern krävs vaccination mot den sjukdomen. I övrigt rekommenderas alla besökare att vaccinera sig mot hepatit A. Om vistelsen är längre än tre veckor så bör även vaccinering mot hepatit B övervägas och i vissa fall även mot tyfoid.

Besök oss idag på våra Drop-in mottagningar

För mer specifik och personlig reserådgivning är du alltid välkommen att ringa eller besöka någon av våra Drop-in mottagningar.

Länder i Centralamerika

Tryck på ett land för att läsa närmre om reseinformation och vaccinering.

Belize

Costa Rica

Guatemala

Honduras

Nicaragua

Panama