Vaccinationer i Grenada

Om Grenada

Grenada har länge varit en populär turistdestination, och denna popularitet ökar mer och mer. Grenada är en mycket liten ö men kan ändå erbjuda allt det som man förväntar sig av en semesterö i Karibien.

Huvudstad: St. George’s
Folkmängd: 110 000 (2012)
Valuta: Östkaribisk dollar
Språk: Engelska
Landskod för telefon: +1-473

Turista i Grenada

Huvudskälet till att besöka Grenada är, givetvis, allting som har med sol, stränder och vatten att göra. För den som vill ha en traditionell solsemester finns flera högklassiga anläggningar att tillgå, och det finns också bra möjligheter för den som vill dyka, snorkla, surfa och så vidare. Grenada är dock mer än bara ständer och landet har bland annat en mycket vacker natur, flera fantastiska trädgårdar och bevarade plantage från 1600-talet.

Vaccinering i Grenada

Vaccination mot hepatit A rekommenderas liksom mot hepatit B, speciellt vid längre vistelser då även vaccinering mot tyfoid kan vara bra. Den som nyligen besökt ett land där gula febern finns behöver intyg på vaccination för inresa.

Besök oss idag på våra Drop-in mottagningar

För mer specifik och personlig reserådgivning är du alltid välkommen att ringa eller besöka någon av våra Drop-in mottagningar.

Länder i Karibien

Tryck på ett land för att läsa närmre om reseinformation och vaccinering.

Bahamas

Barbados

Kuba

Curacao

Dominikanska republiken

Jamaica

Trinidad & Tobago

Nederländska Antillerna